Geverifieerd

Yoga en massage praktijk

Introductie:

Hatha yoga:

is een fysieke vorm van yoga welke in het westen het meest beoefend wordt. Door middel van een systeem van fysieke houdingen (asana’s) en met behulp van de adem wordt de rusteloze geest onder controle gebracht.

De houdingen kunnen staand, zittend of liggend gedaan worden. Een oefenserie bestaat uit het losmaken van de wervelkolom door het doen van bewegingen als het strekken van de wervelkolom, voorover buigen, achterover buigen, zijwaarts buigen, omgekeerde houdingen, torsies en het losmaken van de gewrichten.

Naast deze oefeningen wordt ook het uithoudingsvermogen op de proef gesteld door het doen van bv. de Zonnegroet.

Door de positieve uitwerking van yogaoefeningen komt je beter in je vel te zitten, de gezondheid verbetert en je ontwikkelt meer zelfvertrouwen.

 

Er worden tal van handgrepen aangereikt die je kunt integreren in je dagelijks leven.

Deze eeuwenoude Indiase technieken zijn een goed middel om te onthaasten en ondersteunen lichaam en geest in de westerse levensstijl. De oefeningen kunnen zowel dynamisch als ontspannend zijn, waarbij doel is je grenzen te leren kennen.

 

De lessen in de morgen zijn bijzonder geschikt om de dag energiek te beginnen, terwijl de lessen in de avonduren je juist helpen om de drukte van de dag achter je te laten. Yoga is voor iedereen, is niet gebonden aan religie, leeftijd of fysieke beperkingen, het is een investering in jezelf.

De yoga lessen zijn absoluut niet zweverig en zijn er in allerlei soorten en maten. Van rustige strekoefeningen voor mensen met klachten tot stevige series voor gevorderden
 Voorgestelde yogastudios
Neem contact op


Adresgegevens

Yoga en massage praktijk
Speelmansplaat
4301 ZN Zierikzee