Geverifieerd

FocusOn Fitness

Introductie:

Verwen jezelf! Deze les is je beste medicijn tegen stress en de verschijnselen van het ouder worden en heeft tevens een verzachtende werking voor zowel het lichaam als geest. De deelnemers zullen de tracks afzonderlijk geweldig vinden en de les beleven als een fantastische ervaring. East meets West, statische spierkracht gecombineerd met soepelheid o.a. met oefeningen uit Yoga, Pilatus en Tai Chi. Dé workout voor een lenig en fit lichaam. Na 3 lessen bent u leniger en sterker, zowel fysiek als mentaal. Geschikt voor alle leeftijden of klachten. U traint op blote voeten.

Onze economie draait op volle toeren, iedereen heeft het druk. Tijdens de lunch beantwoordt u nog snel even uw privé email en bestelt u op internet de boodschappen. De nieuwe economie zorgt echter ook voor een toenemende werkdruk en stress. BODYBALANCE® zorgt voor meer rust en stabiliteit en heeft een prima ontstressende werking


Wat is BODYBALANCE ?
BODYBALANCE® is een Body & Mind groepfitness les. Deze les maakt gebruik van het traditionele Yoga en Tai Chi. Oude culturen uit India en het Verre Oosten wijzen al eeuwen op de voordelen van een goede balans tussen lichaam en geest. Onderdelen van BODYBALANCE® zijn gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie. Al met al is het een echte holistische workout die geest en lichaam in balans brengt. BODYBALANCE® richt zich dus niet op het verbeteren van de conditie zoals dat het geval is bij spinning, aerobics of hardlopen. Bij BODYBALANCE® draait alles om het verbeteren van uw houding, lenigheid, statische kracht, coördinatie en evenwicht. Met BODYBALANCE® bereikt u een hogere graad van ontspanning, zodat de dagelijkse stressfactoren minder schadelijke effecten zullen hebben.


De kracht van BODYBALANCE®

Deelnemers aan BODYBALANCE® merken al na een paar lessen, door een toename in kracht van de rompspieren, dat zij beter in staat zijn om een correcte lichaamshouding aan te nemen. Daarnaast zorgt BODYBALANCE® voor een perfecte ontspanning van de schouder- en nekspieren. BODYBALANCE® wordt uitsluitend gegeven door clubs die daarvoor een licentie hebben. Deze clubs beschikken over instructeurs die een speciale opleiding hebben gevolgd voor het geven van BODYBALANCE®. Bovendien dienen BODYBALANCE® instructeurs iedere drie maanden speciale workshops te volgen, waarmee ze hun certificaat geldig houden en up-to-date worden gehouden om u iedere keer opnieuw een onvergetelijke les te bezorgen.
 Voorgestelde yogastudios
Neem contact op


Adresgegevens

FocusOn Fitness
Hildo Kropstraat
1328 BC Almere-Stad