Geverifieerd

Ceres

Introductie:

Yoga richt zich op het ontwikkelen van fysiek, mentaal en spiritueel bewustzijn. Yogahoudingen (oefeningen), adembewustwording, ontspanning en concentratie vormen de inhoud van de (Hatha)yogalessen in Ceres. De yogalessen zijn overdag en ’s avonds.


Mindfulness yoga
De yoga binnen Ceres wordt mindfulness genoemd omdat dit begrip aandacht, alert zijn, opmerkzaamheid betekent. Deze yogavorm nodigt je steeds weer uit om aandachtig in het nu met houdingen / bewegingen om te gaan.. Je krijgt meer inzicht in je bewegingspatronen, in de rol van de adem en de fijnere levensenergieën. Ze raakt vele facetten in de mens. Deze bewustwording kan leiden tot een soepeler lichaam en een levenshouding van rust, acceptatie en vertrouwen.

 

Mindfulness Yoga en Vipassana-of inzichtmeditatie cyclus van 10 keer
Geconcentreerd beoefenen van aandacht voor het moment. Zowel lichamelijk, via.yogahoudingen, als mentaal door meditatie train je opmerkzaamheid, zonder te oordelen en te analyseren over dat wat je opmerkt. Met mindfulness ben je in het moment, zonder er in verstrikt te rakenVoorgestelde yogastudios
Neem contact op


Adresgegevens

Ceres
Middachtenstraat
4834 PB Breda